top of page
lumenprogram

Alley Catss + Bolcsó Bálint & Gyárfás Attila

2024. február 13. 21:00

Duplakoncert!


Az ALLEY CATSS Janky Máté egyik alteregója, egyszemélyes zenei projektje. Kísérletező, mindig új utakat kereső elektronika, mely sok műfajt megidéz, de egyik mellett sem köteleződik el. Máté koncertjein javarészt improvizatív módon születik a zene - mindig egy kicsit más utakat bejáró, nagyon izgalmas zenei trip részesei lehetünk.


BOLCSÓ BÁLINT & GYÁRFÁS ATTILA közös munkája nem újkeletű - számos zenei projektben működtek és működnek együtt (pl. a Quelquefois zenekarban), de duóban is játszottak már nálunk, ebben a felállásban közös lemezt is készítettek.


Elektro-akusztikus, teljesen improvizációkra épülő formációjukban Attila nem csak dobol, hanem elektronikát is használ (melyet nagyrészt a dobtestekkel triggerel), Bálint pedig a szokott módon hol csiklandozva, hol fojtogatva énekelteti az Alien-t.

Belépő kettőezer ötszáz forint, mellyel teljes egészében fellépőinket és programjaink megvalósulását támogatod!


Belépő a helyszínen 2500 Ft, csak készpénzt tudunk elfogadni. Elővételes jegy: 2200 Ft https://tixa.hu/lumen_ Támogasd koncertjeink megvalósulását, légy alkalmi vagy rendszeres adományozónk az Adjukössze oldalán!

A program létrejöttét az NKA Hangfoglaló programja segíti.

14 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page